Klubmodul henter siden
Harzen 2020

Årets tur til Harzen finder sted i perioden onsdag eftermiddag den 3. juni til søndag aften den 7. juni. Vi kører derned i egne biler og bliver indkvarteret på "Hotel Zur Erholung" i Braunlage med halvpension.

Pris og tilmelding

Prisen for hotel med halvpension er 1.300 kr. (200 kr. ekstra for enkeltværelse) og forudsat en fyldt bil og billetbestilling til færgen i god tid, kan transporten incl. brændstof gøres for ca. 550 kr. pr. mand.

Er du ikke medlem af Allerød Cykle Klub, er prisen for opholdet på Hotel Zur Erholung 1.600 kr.

Hele beløbet på 1.300 kr. betales ved tilmelding og indbetalt beløb kan som sædvanlig ikke refunderes. Du skal tilmelde dig senest 15. marts 2020. Eventuelle tillæg for enkeltværelse og for ikke-medlemmer opkræves separat.

Vi har reserveret til 35 på hotellet. Bliver der overtegnet, har ACK-medlemmer 1. prioritet, dernæst deltagende ACK-medlemmers ægtefælle/partner og sidst gæster, som ikke er medlemmer af ACK. Vi har endnu ikke oplevet at måtte meddele nogen, at der var ikke var plads. Så fortvivl ikke, hvis du skulle ende et stykke nede ad ventelisten. Det løser sig som regel. Du kan selvfølgelig også bare tilmelde dig nu, så er du helt sikker på deltagelse!

Er du ikke medlem eller skal din partner med, skal vedkommende oprette en profil og så tilmelde sig. Du kan altså ikke tilmelde andre end dig selv med dit eget login.

Transport

Vi kører der ned i egne biler. Aftal gerne transport med andre deltagere og angiv i givet fald ved tilmeldingen, hvem du kører med. Aftaler du selv transport, fordeler deltagerne i bilen selv udgifter til brændstof og færge. Har du ingen aftaler angiver du ved tilmeldingen, om du kan stille med bil eller ej – så fordeler jeg jer i de tilmeldte biler, sørger for at opkræve penge til brændstof (1.200 kr. pr. bil) og penge til færgebillet (1.000 kr. pr. bil), som refunderes chaufføren.

Rytter-indlogering

Vi ankommer til hotel ”Zur Erholung” i Braunlage  sent torsdag aften (eller hvad de enkelte biler nu aftaler), hvor vi bliver indlogeret i  4-mands ferielejligheder, dobbeltværelser og et mindre antal enkeltværelser.

Særlige ønsker om værelser og indkvartering/makkere bedes angivet i forbindelse med tilmelding. Ægtefæller og par prioriteres til dobbeltværelser.

På alle værelser er der bad, håndklæder, sengetøj og linned.

Drikkevarer ved aftensmaden er for egen regning, og ved første køb udleveres en seddel pr. deltager, hvorpå alle køb af drikkevarer under opholdet noteres. Sedlen afleveres aftenen før afgang og summen afregnes i baren.
Tilmeldte
26 /35
Tilmeldingsfrist
15.03.2020
Tidspunkt
03.06.2020 kl. 15.00 - 07.06.2020 kl. 20.00
Sted
Braunlage, Harzen
Transport:
Transport, jeg har aftalt transport med:
Transport, andet?:
Ønsker til værelse (makker, eneværelse, etc.):
Pris
1300,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'