Udlån af cykelholdere og cykelkufferter:

 • Cykelholderene bliver i dagligdagen opbevaret hos Kjeld Aunstrup, Rasmus Bohr og Benjamin Hesselberg, som er ansvarlige for at cykelholderene er funktionsdygtige mht. lys, reflekser, beslag skruer mv. Reservedelsudgifter refunderes af ACK, mod fremvisning af kvittering.

 • Cykelkufferterne bliver opbevaret af Steen Clausen, Benjamin Hesselberg, Henrik Blandebjerg og Peter Gordon Clausen.

 • Cykelholdere og kufferter udlånes efter først til mølle princippet, dog med følgende prioritering for øje.

  1. Officielle klubarrangementer som fx Hallandsåsen, Mallorca hvor alle har mulighed for at tilmelde sig, har altid højest prioritet.

  2. Cykelløb hvor ACK deltager har næst højest prioritet (fx Grejsdalsløbet eller La Marmotte).

  3. Bilaterale aftaler mellem klubmedlemmer i forbindelse med andre løb eller arrangementer har tredje prioritet.

  4. Private formål har lavest prioritet. Her er det en forudsætning, at der er et ACK medlem tilstede, og med på turen.

 • De medlemmer der opbevarer hhv. cykelholdere og kufferter er øverste myndighed i vurdering og prioritering af udlån af cykelstativer i henhold til ovenstående..

 • Det er føreren af det køretøj, der benytter cykelanhængerens ansvar, at nummerpladen på cykelanhængeren er korrekt i forhold til køretøjet. Allerød Cykleklub har intet ansvar på dette område.

 • Det er ligeledes ACK medlemmernes ansvar, at levere cykelanhængeren eller cykelkufferten tilbage i samme stand, som da den blev udleveret. Det vil med andre ord sige, at det er låners ansvar at erstatte eventuelle skader. Kun skader der er set i forbindelse med officielle klubarrangementer (punkt 1), erstattes af klubben.